Om oss

Helite notre histoire.JPG

Historien om Helite, det startet med Hang gliding!

Helite ble grunnlagt i 2002, etter at Gérard Thevenot hadde jobbet nesten 30 år innen Hang Gliding industrien, som en pioner, produsent og ingeniør i hans eget firma, La Mouette.  Den første ideen innen Helite var å utvikle air bag løsninger for hang glidere. Gérard vant en prestisjetung Fransk innovasjons pris for sin første airbag. Hans passion for sikkerhet vokste fort og mange kastet inn nye ideer om hvor bra det ville vært å hatt bedre beskyttelse for motorsyklister, hest ryttere, snøskuter førere, ski kjørere etc.

HELITE er idag utelukkende dedikert til å utvikle airbag-systemer gjennom en kombinasjon av kunnskapsrikt personale og avanserte ingeniørløsninger.
Mer enn R/D-arbeid: Helite er også ekspert på produksjon av airbag beskyttelsesutstyr, den ledende utvikleren og den første produsenten av slitesterke airbagsystemer i Europa:  Mer enn 100 000 airbager fra HELITE er i bruk i dag.
Design, utvikling og produksjon av airbagsystemene utføres av HELITE i Dijon, Frankrike. Hvert eneste airbag system og utløser mekanisme er nøye testet kontollert. 
Våre airbager er allerede i bruk
i mange risikoo aktiviteter som motorsykkel kjøring, hestesport, ski kjøring og flyging. Mange produkter utviklet av Helite er også i bruk som OEM produkter i annen industri. 
Våre OEM prosjekter pålegger oss enhøy standard for kvalitete og pålitelighet. 
Våre beskyttende klær er spesielt verdsatt av profesjonelle idrettsutøvere, som ikke har råd tilskader.

 

 

Om Johansen Produkter

Johansen Produkter har importert Helite airbag vester for MC og Hestesport til Norge siden 2004 og vi registrerer stadig økende etterspørsel etter produktene, det totale salget i Norge nærmer seg nå 1500 enheter. Med flere 10 talls sikre redninger.

 

Når HELITE nå introduserer Hip'safe var det naturlig for oss og også ta dette produktet inn i vår portefølje og imortere,markedsføre og selge dette i Norge.